Städhjälp.

Skräddarsydd städning.

Vi förstår att hemmet är ditt fristad, och vi är här för att se till att det alltid är rent, fräscht och redo att välkomna dig och din familj.

Hemstädning: Vårt engagerade team av professionella städare har lång erfarenhet av att ta hand om hem och lägenheter i olika storlekar och former. Vi erbjuder skräddarsydda hemstädningstjänster som passar dina specifika behov och önskemål. Våra städare är noggranna, pålitliga och dedikerade att lämna ditt hem skinande rent varje gång. Vi tar hand om allt, från dammtorkning och dammsugning till noggrann rengöring av kök och badrum. Med vårt team kan du njuta av mer fritid och mindre stress, samtidigt som du bor i en hälsosam och bekväm miljö.

Flyttstädning: Vi förstår att flyttning kan vara en krävande upplevelse, och det sista du vill oroa dig för är städningen av din gamla bostad. Det är där vi kommer in i bilden. Vår professionella flyttstädningstjänst är utformad för att ta bort stressen och arbetsbördan från din flyttprocess. Vårt team kommer att noggrant rengöra varje hörn av din tidigare bostad, inklusive rengöring av vitvaror, fönsterputsning, och mycket mer. Vi ser till att din gamla bostad är i perfekt skick för nästa ägare eller hyresgäst.

Oavsett om det handlar om hemstädning eller flyttstädning, är vår prioritet att erbjuda överlägsen kvalitet och service. Vi använder miljövänliga städprodukter och modern utrustning för att säkerställa att ditt hem är både rent och säkert. Dessutom är vi fullt försäkrade, så du kan känna dig trygg med att ditt hem är i goda händer.

Info

Vi hjälper dig gärna med ditt projekt! Småfix, möbelmontering eller flyttprojekt. hittills har vi utfört mer än 3500 uppdrag runt Stockholm med bästa betyg.

adress

följ oss