Hänga & borra.

Få hjälp med ditt projekt redan idag.

Vår borrnings- och upphängningstjänst är nyckeln till att förvandla ditt hem eller arbetsutrymme till en perfekt och organiserad plats. Med enastående hantverk och noggrannhet tar vi hand om allt från att borra hål för hyllor, tavlor och gardinstänger till att säkert montera dem på plats.

Vår erfarna och skickliga personal har den kompetens och utrustning som krävs för att se till att dina projekt blir av högsta kvalitet. Oavsett om du behöver inreda ditt hem, kontor eller butik, så är vi redo att hjälpa dig.

Vi förstår att varje projekt är unikt, och därför skräddarsyr vi våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Vår noggranna planering och precision garanterar att varje upphängning är stabil och säker, och att varje borrning är exakt och estetiskt tilltalande.

Med vår borrning och upphängningstjänst kan du skapa en vacker och funktionell miljö som passar just din stil och behov. Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan njuta av ditt utrymme fullt ut. Kontakta oss idag för att diskutera dina projekt och låt oss hjälpa dig att göra ditt utrymme ännu mer speciellt och praktiskt.

Info

Vi hjälper dig gärna med ditt projekt! Småfix, möbelmontering eller flyttprojekt. hittills har vi utfört mer än 3500 uppdrag runt Stockholm med bästa betyg.

adress

följ oss