Om oss.

ProHandy

ProHandy strävar efter att öka tillgängligheten av prisvärda och högkvalitativa tjänster till individer i en tid då allt fler väljer att investera i sin tidsbesparing. Vi är det självklara valet och en garant för pålitliga och säkra tjänsteförsörjningar i det snabbt växande tjänstesektorn.

Teamet bakom ProHandy har en gemensam och omfattande erfarenhet av tjänsteutveckling och marknadsföring gentemot enskilda individer och små företag. Med vår samlade expertis har vi skapat en fullt automatiserad transaktionsmotor som är optimerad för korta och små uppdrag. Genom att kombinera teknik med vår dedikerade kundtjänst och våra skickliga serviceproffs strävar vi alltid efter att överträffa kundernas förväntningar och erbjuda en unik kundupplevelse.

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss.

För din trygghet.

Oavsett vilken typ av projekt eller tjänst vi utför, strävar vi alltid efter att leverera högkvalitativa resultat. Om det skulle uppstå olyckor eller skador under arbetets gång, kan du vara trygg med att vår If-försäkring kommer att täcka eventuella skador och kompensationer. Vi värdesätter din trygghet och är engagerade i att erbjuda en säker och försäkrad upplevelse för alla våra kunder.

Info

Vi hjälper dig gärna med ditt projekt! Småfix, möbelmontering eller flyttprojekt. hittills har vi utfört mer än 3500 uppdrag runt Stockholm med bästa betyg.

adress

följ oss